Thee Dizzy Daisies ja "Aurora Borealis" Lahdessa. Kuva: Bernhard Miettinen

Kritiikki: Suomi(burleskin)kuva

Kulttuurin verkkolehti Mustekalassa ilmestyi kritiikki Lahti burleskin Suomi 100 Nakubalettirevyystä:

”Suomen itsenäisyyden juhlintaa on kritisoitu liiasta keskittymisestä talvi- ja jatkosotaan. Kenties tästä syystä, jonkinlaisena kannanottona, sota puuttui illan kattauksesta täysin. Päätöstä ei voi kuin kehua. Kaiken Suomi100-juhlinnan ja uuden Tuntemattoman sotilaan aiheuttaman massahysterian keskellä ei ole tarvetta sille, että myös burleskissa keskitytään sotiin, (vaikka tämä olisi toki ollut mahdollista, sillä esimerkiksi The Finnish Blonde Burlesque Troupe -triolla on hieno Suomen historiaa ja sotaa käsittelevä esitys).”

Lue lehden verkkosivuilta miten Suomen sadan vuoden taivalta juhlitaan burleskin keinoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *