Kritiikki: Turvallisen tapahtuman jäljillä

Verkkolehti Mustekalassa julkaistiin katsaus ja kritiikki viikon mittaisesta Berlin Burlesque Week 2019 -tapahtumasta, joka pidettiin 27.5-2.6.2019.

”Festivaali toimii niin hyvin sen vuoksi, ettei yksi tuotantotiimi yritä keksiä ja tuottaa kaikkia viikon aikana nähtäviä tapahtumia, vaan he keräävät jo olemassa olevista klubeista ja tapahtumakonsepteista festivaalille sopivan kokonaispaketin. Näin jokainen ilta on omaleimainen ja valmisteltu kokonaisuutensa, eivätkä illat muistuta toisiaan. Tänä vuonna viikko otti aimo harppauksen kohti aiempaa poliittisempaa suuntaa, ja se näytti toimivan. Festivaalin kaikki kahdeksan tapahtumaa oli loppuunmyyty, minkä lisäksi kulttuurista omimista ja rasismia käsittelevä keskustelupaneeli veti salin täyteen.”

Lue koko teksti Mustekalan sivuilta.