Armi von Vep. Kuva: Bernhard Miettinen
Armi von Vep. Kuva: Bernhard Miettinen

Kritiikki: Absurdi emansipaationa

Taiteen verkkolehti Mustekalassa julkaistiin 2.6.2017 Marissa Mehrin kirjoittama kritiikki kahdesta Helsingissä järjestetystä burleskiklubista.

Armi von Vep on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista suomiburleskin uusista tulokkaista. Hänen esityksensä ovat vahvan omaleimaisia, absurdeja ja taitavia. Armi sijoittui toiseksi kansainvälisesti kovatasoisessa Vuoden tulokas -kilpailussa Berliinin burleskiviikolla 2016. Yllättävää kyllä, von Vep oli vasta keväällä 2017 suomiburleskin uusien tulokkaiden illassa esiintyjänä. Nykyisin Von Vep esiintyy tiuhaan Suomen lisäksi ulkomailla, erityisesti Saksassa.”

Pääset lukemaan koko kritiikin lehden verkkosivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *