Gin Minsky valmistautuu miekannielentään. Kuva: Bernhard Miettinen

Kritiikki: Joulu – vuoden burleskein juhla?

Kulttuurin ja taiteen verkkolehti Mustekalassa julkaistiin kritiikki Xmas Xtravaganza Pakettiparaatista, joka nähtiin Helsingissä 7.-8.12.2018.

”Tapahtuma sai laajuudessaan ja kovatasoisuudessaan jo nyt ikävöimään Helsinki Burlesquen spektaakkeleja, joita ei hetkeen nähdä tuotantotauon takia. Erityisesti tuottajia voi kiittää lavalla nähtävän esityskavalkadin monipuolisuudesta: Glorian lavalle mahtui mainiossa harmoniassa täysin erilaista estetiikkaa edustavia esiintyjiä, kuten monstroosimaisen karismaattinen Lady Clapback, hersyvä Gin Minsky, Pepper Sparkles sekä Intian oma riikinkukko Misty Lotus. Ainakaan näiden tuottajien käsissä burleskin kenttä ei pääse yksipuolistumaan saati missiytymään, mikä on ollut ulkomailla suoranainen ongelma.”

Koko kritiikin voit lukea Mustekalan verkkosivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.